Search
Close this search box.

Türk Yüzücü Berkay Özdemir Dublin’de Yarışacak

  • Eylül 16, 2024
  • (2)

Türk yüzücü Dublin’de bulunan Liffey Nehrinde gerçekleşecek geleneksel yüzme yarışmasında yarışacak. Türk yüzücü Berkay Özdemir, Dublin’in merkezini ikiye ayrılan Liffey Nehrinde gerçekleştirilen yüzme yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. 

Özdemir, 104.cüsü düzenlenecek olan Liffey Yüzme Yarışmasında Türkiye’yi temsil eden ilk isim olacak. Berkay Özdemir, Liffey Yüzme Yarışmasında katılmaya hak kazanmadan önce bir sezon boyunca 8 açık yüzme yarışmasını başarıyla tamamladı.

22 Eylül günü gerçekleşecek Culture Night etkinlikleri hakkında detaylı bilgi almak için Culture Night 2024 Etkinliklerinde Neler Var? başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Türk Yüzücü Berkay Özdemir’in Açıklaması

21 Eylül 2024 cumartesi günü gerçekleşecek yarışma öncesi son hazırlıklarını yapan Türkiye’nin temsilcisi yüzücü Berkay Özdemir düşüncelerini şu sözlerle açıkladı;

“21 Eylül de düzenlenecek İrlanda’nın en büyük yüzme yarışı olan geleneksel 104. Liffey River yüzme yarışına katılmaya hak kazandığımı gurur ve heyecanla bildirmek isterim.Yarışa katılmak için sezon içerisinde 6 yarış tamamlamak gerekiyor. Bunu tamamlayarak yarışa katılmaya hak kazandım. Toplamda 8 yarış tamamladim, acik su yuzme yarislari denizde duzenleniyor ve guzel dereceler elde ettim. Bu yarışa katılacak ilk Türk olmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum. Bu gururu sizlerle paylaşmaktan da mutluluk duyarım”

Yarışma hakkındaki detaylara bu linkten ulaşabilirsiniz

Yorumlar (2)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir